Praktisch

Doelgroep

Cattelberg biedt therapie aan jongeren en volwassenen. Naast individuele therapie is er de mogelijkheid voor relatie- en gezinsgesprekken.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is een kennismaking, waarbij ik mijn werkwijze voorstel en we uw hulpvraag bespreken. Indien de therapie opgestart kan worden overleggen we het mogelijke verloop ervan. Tenslotte bekijken we de frequentie van de gesprekken en maken we een nieuwe afspraak. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt, de stap naar een psycholoog is voor de meeste mensen al groot genoeg. Indien nodig of wenselijk kan ik u doorverwijzen naar een hulpverlener met een passender aanbod.

Tarieven

Een consultatie duurt een uur, kost 55 euro en wordt aan het eind van de sessie betaald. Een gesprek met een koppel of een gezin duurt anderhalf uur en kost 85 euro. Als u niet op een afspraak kunt zijn, kunt u die tot één dag van tevoren kosteloos afzeggen. Daarna wordt de afspraak aangerekend.  Bij verschillende ziekenfondsen is er beperkte terugbetaling mogelijk. U informeert hiervoor best zelf bij uw ziekenfonds.  

Contact

U kunt mij tijdens weekdagen telefonisch of per mail bereiken. Mijn gegevens vindt u onderaan de pagina.